Praktijkvisie

Als huisartsen streven wij ernaar om het centrale aanspreekpunt te zijn voor u als patiënt. Wij hebben aandacht voor alle aspecten van de gezondheid en trachten wetenschappelijk onderbouwde zorg te leveren. Als ‘familie-arts’ willen we ook rekening houden met andere factoren zoals uw gezinssituatie, leefomgeving, financiële situatie, werkomgeving, …Steeds in overleg met u, onze patiënt, proberen we tot een behandelplan of opvolging te komen. U kan bij ons terecht voor curatieve zorg, maar ook voor preventieve zorg. Wij bieden zorg aan tijdens elke levensfase: van geboorte tot in de laatste dagen van het leven.
Een arts-patiënt relatie opbouwen en onderhouden vraagt een wederzijds respect en vertrouwen. Graag gaan we dit engagement met u aan, maar verwachten van u dat u ons op een correcte manier benadert. Van ons kan u hetzelfde verwachten.
Wij vormen een team van zes artsen, één verpleegkundige en één onthaalmedewerker. Samenwerking vinden wij belangrijk, daarom overleggen we op regelmatige basis met elkaar. Het patiëntendossier is toegankelijk voor elk van onze medewerkers. Op deze manier proberen wij u als patiënt op een correcte en kwaliteitsvolle manier te helpen met uw vraag of probleem.