CORONA

Op deze pagina willen wij u zoveel mogelijk informatie geven over de Corona-epidemie.

Voor meer informatie over het coronavirus, over de maatregelen van de overheid, voor tips over hygiëne,… kan u terecht op www.info-coronavirus.be of op 0800 14689 (tussen 8u en 20u). Met medische vragen kan u bij ons terecht.

Hebt u klachten van luchtweginfectie, neem dan bij koorts of pijn enkel paracetamol (°Dafalgan, Paracetamol, Algostase Mono, Perdolan, Mobistix,…) en zeker geen ibuprofen (°Nurofen, Brufen, Perdophen, Spidifen,…) of andere ontstekingsremmers, ook geen acetylsalicylzuur (°Aspirine, Aspegic, Sedergine,…). Bij twijfel neemt u contact op met ons of met uw apotheker.

Er is een grote schaarste aan mondmaskers. Ben jij handig met de naaimachine en heb je nog stof liggen? Dan kan jij helpen! Bekijk deze handleiding (officiële versie van FOD Volksgezondheid) en maak mee mondmaskers. Dergelijke maskers kunnen na kookwas hergebruikt worden. U mag gemaakte mondmaskers bij ons brengen in een afsluitbare zak  bv een diepvrieszak (er staat een doos hiervoor in onze hal). Wij zorgen er voor dat ze bij de juiste personen terecht komen! Van harte bedankt voor je inspanning!