Afspraak maken

Gelieve per persoon een aparte afspraak te reserveren!

Indien u vermoedt meer tijd nodig te hebben (pre-operatief onderzoek, gesprek, medisch onderzoek in kader van verzekering, gynaecologisch onderzoek, kleine ingrepen,…) gelieve ook dan meerdere afspraken te voorzien.

Dit vragen wij om langere wachttijden voor de patiënten na u te vermijden… Indien er geen opeenvolgende consultatiemomenten meer vrij zijn, neemt u best contact op met ons secretariaat. We zoeken dan samen naar een oplossing.

Om onze patiënten kwaliteitsvol te kunnen blijven behandelen, aanvaarden we enkel mensen die in Denderhoutem wonen én geen huisarts in de buurt hebben, als nieuwe patiënten. 

Dag- afspraak: Voor dringende gevallen reserveren we de “dag” – afspraken, die enkel de dag zelf online vrijkomen, en dus bedoeld zijn om patiënten met een dringend probleem nog de mogelijkheid te bieden om online een afspraak te kunnen maken. Gelieve deze dag-afspraken dan ook enkel te boeken voor akute problemen! Is er online toch geen afspraak meer vrij, dan kan u zoals gewoonlijk nog steeds ons secretariaat contacteren (054/320666).

Klik hier om een afspraak te maken. U kan pas gebruik maken van het online boekingssysteem nadat uw eID ingelezen werd in ons dossiersysteem, tevens moet er in uw dossier een geldig e-mailadres staan.  OPGELET : gelieve in te loggen met de naam en geboortedatum van de patiënt waarvoor u een afspraak wenst te maken! Wenst u voor meerdere personen een afspraak te boeken, dient u meerdere malen in te loggen. 

Uw afspraak is een richt-uur, gelieve rekening te houden met mogelijke vertragingen.